Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Kesäduuni


Miten haen kesätöihin?

  1. HELPPO TAPA – vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.
  2. HAE ITSE – voit myös selata avoimia työpaikkoja TÄÄLLÄ ja laittaa hakemuksen ilmoituksen ohjeen mukaan.
  3. OTA YHTEYTTÄ – voit myös hakea itseäsi kiinnostavia yksiköitä TÄÄLTÄ ja olla suoraan yhteydessä yksikönjohtajaan.

Miksi kesätöihin Familariin?

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan.

Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Q & A

Kuka VOI HAKEA kesätöihin Familariin?
Pääasiassa tarjoamme kesätöitä sosiaali- ja terveysalan AMK- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tietysti jo valmiille ammattilaisille. Sopivalla kesätyöntekijällä on:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jatko-opiskelijalla jokin pohjatutkinto 
  • Harjoittelujaksoja lastensuojelun puolelta 
  • Ikä yli 20 vuotta
  • Valmius kolmivuorotyöhön ja koko kesän kestävään työsuhteeseen
  • Halu olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa 
  • Ajokortti ja valmius ajaa autoa 
  • Ruuanlaittotaito ja arjen asioista huolehtimisen taidot

Mikäli et ole varma soveltuvuudestasi niin jätä meille yhteystietosi TÄÄLLÄ niin katsotaan yhdessä mitä voisimme sinulle tarjota.

Voinko päästä töihin KESÄSETELILLÄ?
Et valitettavasti voi. Lastensuojelussa kaikkien työntekijöiden tulee olla täysi-ikäisiä.

Onko OPPISOPIMUS mahdollista kesällä?
Kyllä! Teemme tiivistä yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden lyhytoppisopimukseen kesällä. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Miten AMK -opiskelijoiden PALKALLINEN HARJOITTELU?
Mahdollista sekin! Olemme sopineet joidenkin ammattikorkeakoulujen kanssa mahdollisuudesta tehdä harjoittelu palkallisena. Näistä saat lisätietoa resurssipäälliköltä.


Familar on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!