Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Avopalvelut Keski-Pohjanmaa

Keski-Pohjanmaa1
Keski-Pohjanmaa2
Keski-Pohjanmaa3
Keski-Pohjanmaa4
previous arrow
next arrow

Yleisesittely

Familar avopalvelut Keski-Pohjanmaa tuottaa lastensuojelun avopalveluita Kalajokilaaksojen alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa. Avopalveluissa tehdään sosiaalihuolto- ja lastensuojelulakien mukaista perhetyötä, avomuotoista perhekuntoutusta, ahjo-toimintaa, ammatillista tukihenkilötoimintaa ja itsenäistymisen tukityötä 0-25-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen sekä tuetun asumisen palveluita. Teemme tiivistä yhteistyötä kuntien sosiaalitoimen kanssa. Palvelut suunnitellaan asiakaslähtöisesti perheen/nuoren tarpeen mukaisesti yhteistyössä sosiaalityön, asiakkaan ja muiden mahdollisten yhteistyötahojen kanssa. Palveluita voidaan räätälöidä joustavasti tarpeiden mukaisesti.

​​​​​​​ Keski-Pohjanmaan avopalveluiden toimisto sijaitsee Oulaisten Yritystalon tiloissa Revonkatu 1. Tiloissa on toimisto- ja tapaamistilat, jotka soveltuvat hyvin myös ryhmätoimintojen järjestämiseen sekä palaveritilaksi. Lisäksi toimistotilat löytyvät Haapajärveltä Puistokatu 35 sekä tapaamisiin soveltuva tukiasunto Ylivieskassa. Toimintaa on laajalti myös lähialueen kunnissa. 

Henkilökunta

Vakituisen henkilöstön koulutuspohja on sosionomi (AMK). Henkilöstöllä on laajaa osaamista lastensuojelusta sekä perhetyöstä. Henkilöstöllä on kokemusta niin yksilöohjauksesta esimerkiksi tukihenkilötoiminnasta sekä perheiden kanssa työskentelystä. Nepsy-koulutus löytyy useammaltakin työntekijältä.

Palvelumme