Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Familar Jatkopolut

ajurinkatu_071_net

Yleisesittely

Jatkopolkujen avopalvelut tarjoavat lastensuojelun avohuollon sekä sosiaalihuoltolain mukaisia tukipalveluita nuorille ja lapsiperheille. Lisäksi tarjoamme palveluita terveydenhuollon sekä aikuissosiaalityön asiakkaille.

Toimimme Itä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa. Jatkopoluilla on Kuopiossa kaksi avopalveluitten toimitilaa ja Varkaudessa yksi. Nämä tilat ovat koko asiakaskunnan monipuolisessa käytössä. Toimitiloissa on mahdollista järjestää palavereja, valvottuja tapaamisia sekä esimerkiksi sosiaalisesti kuntouttavia toiminnallisia ryhmiä asiakkaille. Jatkopolkujen työskentely on joustavaa ja asiakkaan elämäntilannetta hyvin huomioivaa. Positiivinen vahvistaminen sekä yhdessä tekeminen ovat keskeisiä asioita Jatkopolkujen työskentelyssä.

Henkilökunta

Jatkopoluilla työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu sosionomeja, sosiaalipsykologeja, lasten- ja nuorten vapaa-ajanohjaajia, toimintaterapeutti, lähihoitaja, terveystieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja. Henkilöstöllä on paljon menetelmäosaamista sekä lisäkoulutuksia, kuten mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, neuropsykiatrinen valmennus ja perhevalmennus, perhearviointi sekä läheisneuvonpitokoulutus. Jatkopolkujen henkilöstön vahvuutena on vankka kokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä elämän eri osa-alueilla eteen tulevien haasteiden kohtaamisesta.

Palvelumme