Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

PERHEHOIDON BLOGI: Meillä on nykyään vielä ihanampi perhe

Toki likaisten sukkien määrä on myös lisääntynyt, mutta se on pieni pisara tässä valtamerellisessä määrässä onnea ja iloa.

Olemme sijaisperheenä vielä melko tuore ja perheeseemme sijoitettu lapsi tuli meille hieman eri tavalla kuin ehkä yleensä. Emme ehtineet valmistautua kovin pitkään ja paljon käytännön asioita piti hoitaa kiireellä. Vasta nyt, kun kaikki alun hässäkkä on hoidettu, ollaan selvitty alun jännityksestä ja todettu että voimme kumota monet turhaan maalaillut uhkakuvat, voimme todeta miten onnellisia olemme!

Meillä on nykyään vielä ihanampi perhe. Biologiset lapsemme ovat sopeutuneet, hekin ovat oppineet, että tämä meidän tapaamme kasvattaa perhettä on rikkaus ja etuoikeus.

Voi toki olla, että meillä on ollut poikkeuksellisen helppoa. Mutta mitäpä siitä, osaamme arvostaa sitä ja olen varma että onnemme on näkyvä myös lapsille ja koskettaa myös heitä.

Koti on pysynyt kotina, turvallisuus on säilynyt ennallaan ja arki sujuu. Toki likaisten sukkien määrä on myös lisääntynyt, mutta se on pieni pisara tässä valtamerellisessä määrässä onnea ja iloa 🙂

– Maria (Perhehoitaja)

#AjoissaKotiin
#minustakosijaisvanhempi #turvallisuustuntuusydämessä