Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Kesärekry

Vaikuttavia kesätöitä tarjolla ympäri Suomea!

Familar tarjoaa laadukkaita ja vaikuttavia lastensuojelu- ja perhepalveluita lähes sadassa toimipaikassa eri puolilla Suomea. Eteläisimmät toimipaikat ovat pääkaupunkiseudulla ja pohjoisin Rovaniemellä. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.


Tule kesätöihin Familariin ja voita Jopo-polkupyörä! Arvomme elokuussa 2023 kaikkien Mehiläisen sosiaalipalveluiden kesätyöntekijöiden kesken Jopon!Kesätyöntekijä – Kuka sinä olet?

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan koulutus (perustutkinto tai AMK), olet esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, yhteisöpedagogi tai toimintaterapeutti. Etsimme valmiita ammattilaisia sekä opiskelijoita ja eläkeläisiä. Ikää sinulla pitäisi olla yli 20 vuotta sekä mielellään harjoittelujaksoja lastensuojelun puolelta. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan välttämättä tarvita, mutta se katsotaan eduksi. Kesätöissä persoona ratkaisee! Sinulla on valmius kolmivuorotyöhön ja koko kesän kestävään työsuhteeseen. Haluat olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Sinulla on ajokortti ja valmius ajaa autoa sekä omaat ruuanlaittotaitoa ja pysytyt huolehtimaan arjen asioista.

Olet joustava, itseohjautuva, myönteinen sekä huumorintajuinen tiimipelaaja. Meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta. Tule mukaan tekemään vastuullista kesätyötä!Miten haet kesätöihin?

Vaihtoehto 1: Helppo tapa

Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Vaihtoehto 2: Hae itse

Selaa avoimia kesätyöpaikkoja TÄÄLLÄ.

Voit myös selata kaikkia Familarin avoimia työpaikkoja TÄÄLLÄ ja laittaa hakemuksen ilmoituksen ohjeen mukaan.

Vaihtoehto 3: Ota yhteyttä

Voit myös hakea itseäsi kiinnostavia Familarin yksiköitä TÄÄLTÄ ja olla suoraan yhteydessä yksikönjohtajaan.

Behöver du hjälp på svenska?

Kontakta vår svenskspråkiga rekryteringskoordinator Julia Hartman för svensk betjäning. Du når Julia på numret 040 125 5826 och via e-post julia.hartman1@mehilainen.fi.


Mitä pääset tekemään?

Kesätyöntekijänä toimit osana moniammatillista työryhmää koulutuksesi ja osaamisesi näkökulmasta. Rakennamme parempaa tulevaisuutta edistämällä sekä lasten että perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Olet tärkeä osa lasten ja nuorten arkea.


Miksi kesätöihin Familariin?

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat joka päivä parempaa tulevaisuutta lasten ja perheiden kanssa. Kesätyön kautta sinulla on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan yksikkömme toimintaan ja laatuun. Toimimme koko Suomen alueella. Kesätyö on oiva tilaisuus luoda uusia suhteita sekä tutustua familarilaisiin. Valmistumisen jälkeen vakituisen työn löytäminenkin on helpompaa, kun sinulla on jo kokemusta Familarista.Q & A

Kuka VOI HAKEA kesätöihin Familariin?

Pääasiassa tarjoamme kesätöitä sosiaali- ja terveysalan AMK- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tietysti jo valmiille ammattilaisille. Sopivalla kesätyöntekijällä on:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai jatko-opiskelijalla jokin pohjatutkinto 
  • Harjoittelujaksoja lastensuojelun puolelta 
  • Ikä yli 20 vuotta
  • Valmius kolmivuorotyöhön ja koko kesän kestävään työsuhteeseen
  • Halu olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa 
  • Ajokortti ja valmius ajaa autoa 
  • Ruuanlaittotaito ja arjen asioista huolehtimisen taidot

Mikäli et ole varma soveltuvuudestasi, niin jätä meille yhteystietosi TÄÄLLÄ tai soita rekrytointikoordinaattorillemme. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Voinko päästä töihin KESÄTYÖSETELILLÄ?

Et valitettavasti voi. Lastensuojelussa kaikkien työntekijöiden tulee olla täysi-ikäisiä, mielellään yli 20-vuotiaita.

Onko OPPISOPIMUS mahdollista kesällä?

Kyllä! Teemme tiivistä yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden lyhytoppisopimukseen kesällä. Huomio, että kaikkien työntekijöidemme tulle olla täysi-ikäisiä, mielellään yli 20-vuotiaita. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä rekrytointikoordinaattoriimme ja jutellaan lisää!Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan.

Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Familar on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!