Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Meille töihin

Vaikuttavia töitä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ympäri Suomea!

Familar tuottaa laadukkaita ja vaikuttavia lastensuojelu- ja perhepalveluita eri puolella Suomea. Tiesitkö, että Familarilla on 95 toimipaikkaa, joista eteläisimmät yksiköt ovat pääkaupunkiseudulla ja pohjoisin Rovaniemellä.Kuka sinä olet?

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan koulutus (perustutkinto tai AMK). Olet esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, yhteisöpedagogi tai toimintaterapeutti. Etsimme valmiita ammattilaisia sekä opiskelijoita ja eläkeläisiä. Ikää sinulla pitäisi olla yli 20 vuotta.

Toivomme myös, että olisit suorittanut harjoittelujaksoja lastensuojelun puolelta. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan välttämättä tarvita, mutta se katsotaan eduksi. Sinulla on valmius kolmivuorotyöhön. Lisäksi sinulla on ajokortti sekä valmius ajaa autoa. Omaat myös ruuanlaittotaitoa sekä pysytyt huolehtimaan arjen asioista. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Tule mukaan tekemään vaikuttavaa työtä!


Mitä pääset tekemään?

Pääset toimimaan osana moniammatillista työryhmää koulutuksesi ja osaamisesi näkökulmasta. Rakennamme parempaa tulevaisuutta edistämällä sekä lasten että perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Olet tärkeä osa lasten ja nuorten joka päiväistä arkea. Tule mukaan tekemään vastuullista työtä!


Miksi töihin Familariin?

Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat joka päivä parempaa tulevaisuutta lasten ja perheiden kanssa. Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Sinulla on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan yksikkömme toimintaan ja laatuun. Toimimme koko Suomen alueella. Familarin työtekijänä sinulla on myös monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Tule mukaan meidän tiimiimme!


Avoimet työpaikat

Familarin avoimet työpaikat löydät helposti TÄÄLTÄ. Mikäli et suoraan löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää, niin ole rohkeasti yhteydessä! Autamme mielellämme!


Behöver du hjälp på svenska?

Kontakta vår svenskspråkiga rekryteringskoordinator Julia Hartman för svensk betjäning. Du når Julia på numret 040 125 5826 och via e-post julia.hartman1@mehilainen.fi.
Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan.

Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Familar on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!