Siirry suoraan sisältöön

Perhehoitopalvelut

Voit olla kaikissa perhehoidon paikkakyselyissä yhteydessä Titta Pohjantähteen p. 040 623 6011 tai suoraan alueen työntekijöihimme.

Perhehoitajaksi?

Turvallisista ja luotettavista tuki- ja sijaisperheistä on huutava pula! Onko sinulla mahdollisuus tarjota aikaa, lämpöä ja huolenpitoa niitä tarvitsevalle lapselle?

Kiinnostaako sinua tuki- tai sijaisperheenä toimiminen? Onko sinulla aiheeseen liittyviä asioita, joista haluaisit kuulla lisää ja päästä keskustelemaan?

Seuraava perhehoidon Teams -infoilta pidetään maanantaina 12.6.2023 klo 18-19. Tule rohkeasti mukaan alla olevan linkin kautta!

Oletko kiinnostunut tuki- tai sijaisperhetoiminnasta? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Tuettu perhehoito

Familarin vahvasti tuettu perhehoito tarjoaa kodin sitä tarvitsevalle lapselle myös erityisen haastavissa elämäntilanteissa. Vahvasti tuettu perhehoito on inhimillinen ja kustannustehokas vaihtoehto laitoshoidolle ja se täydentää kuntien omaa perhekotitoimintaa. Familarin perhehoitajat ovat huolellisesti valittuja sekä perhekohtaisesti valmennettuja. Sijoitusta valmisteltaessa perhe valitaan aina lapsen ehdoilla avoimessa vuorovaikutuksessa palvelun tilaajan kanssa. Sijoituksen ajan Familarin tarjoama tukityöskentely on perhekohtaisesti räätälöityä, ympärivuorokautista ja jatkuvaa, mikä turvaa perheen jaksamisen ja lapsen sijoituksen pysyvyyden haastavammassakin tilanteessa.

Lue lisää sijaisvanhemmuudesta ja ota yhteyttä.

Tukiperhe

Familar tukiperhetoiminta tarjoaa lapselle uusia turvallisia ihmissuhteita sekä auttaa vanhempia jaksamaan arjessa. Familarin tukiperheet haastatellaan ja valmennetaan huolellisesti sekä perehdytetään riittävästi lapsen tilanteeseen.  Sopivaa tukiperhettä valittaessa kunnioitetaan lapsen, vanhempien ja palvelun tilaajan toiveita ja tietämystä lapsen tarpeista. Tukisuhteen alkaessa Familar tarjoaa tukiperheille tarvittaessa vahvaakin perhekohtaista tukea sekä vertaistukiryhmiä.

Lue lisää tukiperheenä toimimisesta ja ota yhteyttä.