Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Tietoa meistä

Familarin esittely

Familar on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalvelujen tuottaja. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon tukihenkilö- ja perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Visiomme on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä.

Familarissa työskentelee noin 1500 lastensuojelualan ammattilaista. Familar on tehnyt uraauurtavaa työtä palveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittauksen saralla lastensuojelussa kehittämällä mm. sijaishuollon asiakkaiden toimintakykymittarin ja reaaliaikaisen asiakaskokemuskyselyn. Toimintakykymittari on nykyisin käytössä kaikissa Familarin palveluissa ympäri maata. Meillä on ulkoisesti auditoitu ISO 9001 -laatujärjestelmä sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä.

Familar tarjoaa parasta mahdollista palvelua niin kuntien sosiaalitoimen edustajille kuin palveluidemme piirissä oleville lapsille ja perheille. Asiakaslupauksemme kuuluu: Välitämme tulevaisuudestasi.

Familarin toimintaa ohjaa arvopohja, joka muodostuu neljästä arvoparista:

  • Tieto ja taito
  • Vastuu ja välittäminen
  • Kasvu ja kehitys
  • Kumppanuus ja yrittäjyys

Missiomme on rakentaa parempaa tulevaisuutta edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan.

Familar kantaa yhteiskuntavastuuta osana Mehiläinen-konsernia

Familar Oy on osa Mehiläinen-konsernia. Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. Vuonna 1909 perustettu Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Lue lisää Mehiläisen yritysvastuusta ja verojalanjäljestä täältä.