Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Familarissa töissä: Jussin kotien psykiatrinen sairaanhoitaja Ninja Kämäräinen

”Hei. Olen Ninja Kämäräinen ja toimin sijaishuollon erityisyksikkö Jussin kotien psykiatrisena sairaanhoitajana täällä Oulussa, Haukiputaalla. Jussin kodeilla olen viihtynyt reilun kolmen vuoden ajan. Meillä Jussin kodeilla työyhteisö on keskeisin työviihtyvyyttä luova tekijä. Ilmapiiri työyhteisössä on hyvä ja se koostuu hyvästä huumorista, ammatillisuudesta ja toisten auttamisesta. Meillä opitaan toisilta, autetaan ja kysellään, sekä mietitään yhdessä ratkaisuja.… Lue lisää »Familarissa töissä: Jussin kotien psykiatrinen sairaanhoitaja Ninja Kämäräinen

”Hei. Olen Ninja Kämäräinen ja toimin sijaishuollon erityisyksikkö Jussin kotien psykiatrisena sairaanhoitajana täällä Oulussa, Haukiputaalla. Jussin kodeilla olen viihtynyt reilun kolmen vuoden ajan.

Meillä Jussin kodeilla työyhteisö on keskeisin työviihtyvyyttä luova tekijä. Ilmapiiri työyhteisössä on hyvä ja se koostuu hyvästä huumorista, ammatillisuudesta ja toisten auttamisesta. Meillä opitaan toisilta, autetaan ja kysellään, sekä mietitään yhdessä ratkaisuja. Meillä ei tarvitse jäädä yksin pähkäilemään!

Minulle työntekijänä on tärkeää ammatillinen haaste ja ammattitaitoni kehittäminen. Jussin kodeilla voin tehdä ammattitaitoani vastaavaa työtä ja saan kehittyä siinä. Tavoitteinani on tukea nuoria ja heidän perheitään ja saavuttaa luottamus heidän kanssaan. Onnistumisia ovat ne hetket, jossa asiakkaiden aikaisemmat huonot kokemukset auttamistyöstä vaihtuvat positiivisiin kokemuksiin. Luottamuksen avulla saadaan nuori ajattelemaan oman toiminnan vaikutusta ja parantamaan hyvinvointia. Työnkuvaani kuuluu myös yksikön ART-ryhmistä vastaaminen ja niiden koordinointi. On ollut mukava nähdä menetelmän positiivinen vaikutus nuorissa!

Työvuoroihin voin itse vaikuttaa ja hyvällä suunnittelulla on merkitystä työssä jaksamiselle vuorotyössä. Kun lisätään työantajan laadukas ja nopea työterveyshuolto (Digiklinikalle iso plussa) ja henkilöstöedut, niin niiden avulla voin hoitaa omaa hyvinvointiani helposti. Familar on näiden palveluiden osalta varmasti yksi parhaista työnantajista!”

Ammatillisuus ja työnkuva
– Riittävän haastava työ, tässä yksikössä haastava asiakaskunta
– Työtehtävä vastaa hyvin omaa koulutusta ja ammatillista taustaa, pitää kehittyä ja oppia uutta psyykkisen hyvinvoinnin ja terveydenhuollon alalla.
– Yhteistyön tekeminen perheiden kanssa, tavoitteena on saavuttaa luottamuksellinen yhteistyö ja kielteisten asenteiden murtaminen lastensuojelua kohtaan, tämä on työn tekemisen olennainen elementti, ammatillisuuden taustalla.

Työyhteisö
– Työyhteisössä luottamuksellinen ja huumorintajuinen ilmapiiri, avoimuutta ja rehellisyyttä unohtamatta. Työyhteisössä uskalletaan sanoa asioista ja delegoida tehtävät, sekä otetaan vastuuta asioiden hoitamisesta. Virheitä sattuu ja kaikki tekee niitä ja työyhteisö kestää haastavat tilanteet ja kestää ja osaa hoitaa ne ammatillisesti.

Työnantaja
– Joustavuutta työvuorojen suhteen, paikallinen sopiminen auttaa tässä
– Työterveys toimii tosi hyvin ja Edenred-etu on käytössä
– Mehiläisen muut edut, vakuutukset ja terveydenhoito ovat plussaa.
– Puolin ja toisin joustaminen ja työntekijän muutoksiin voidaan reagoida nopeasti yksikkötasolla.
– Työantaja tarjoaa hyvät resurssit laadukkaan asiakastyön tekemiselle