Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: Huoltsikka Oy liittyy osaksi Familarin verkostoa

Familarin väki toivottaa Huoltsikan porukan lämpimästi tervetulleeksi : )

Vuonna 2005 Mikkelissä perustettu Huoltsikka Oy tarjoaa lastensuojelun palveluita varhaisesta tuesta sijais- ja jälkihuoltoon. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat ammatillinen tukihenkilötoimintaa, perhetyö, tuetun asumisen palvelut ja sijaishuolto. Huoltsikan sijaishuoltopalvelut käsittävät 12-18-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitetun Pienryhmäkoti Heinälahden Mikkelissä.

Tehty osakekauppa ei vaikuta Huoltsikan henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien Huoltsikan perustajat Perttu Noponen ja Janne Lahtonen.

”Huoltsikan yrittäjät jakavat saman arvopohjan Familarin kanssa. Uskomme, että yhdessä pystymme tarjoamaan jatkossa entistä vaikuttavampia ja monipuolisempia lastensuojelupalveluita Huoltsikan asiakkaille”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Huoltsikka vahvistaa Familarin jalansijaa Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa. Huoltsikan yli 30:n työntekijän sitoutunut henkilöstö tuo lisää osaamista ja kehittämismahdollisuuksia Familarin palvelutarjontaan”, jatkaa Pomell.

”Katsoimme, että muuttuvassa toimintaympäristössä Huoltsikka tarvitsee leveämmät hartiat tuomaan vakautta toiminnan jatkamiseksi ja kehittämiseksi”, toteaa Perttu Noponen, joka on toinen Huoltsikan perustajista. ”Familarin näkemys Huoltsikan toiminnan eteenpäin viemisestä ja mahdollisuus liittyä osaksi valtakunnallisesti johtavaa lastensuojelupalveluiden tuottajaa sai meidät innostumaan tästä vaihtoehdosta” kommentoi Huoltsikan toinen perustaja ja yrittäjä Janne Lahtonen.