Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Jussin kotien nuorten odotettu Lontoon matka toteutui

Jussin kotien viisi nuorta pääsi käymään viime viikolla Lontoossa. Reissussa olivat mukana myös yksikönjohtaja sekä kaksi ohjaajaa. Reissu oli erittäin onnistunut, ilmat suosivat ja nuoret olivat innokkaasti mukana kaikessa.

Lontoon matkaa on suunniteltu Jussin kotien yksikössä jo ennen koronaa ja nyt se saatiin vihdoin toteutettua!
Reissun osalta nuoret olivat asettaneet itselleen tavoitteita ja koulun kanssa on tehty yhteistyötä matkakohteeseen sekä varainkeruuseen liittyen.

Reissu oli erittäin onnistunut, ilmat suosivat ja nuoret olivat innokkaasti mukana kaikessa. Lontoossa käveltiin paljon, käytiin muun muassa National History Museumissa, kierreltiin kuninkaanlinna, Hyde Park eläintarha (London Zoo) ja kauppakeskus Westfield (joka oli muuten todella iso!). Tytöt laittoivat myös rakennekynnet. Tietysti matkusteltiin metrolla, kaksikerrosbussilla, ja kokeiltiin perinteinen Lontoon taksi.

Nuoret käyttivät rohkeasti englannin kieltä sekä havainnoivat Lontoossa paikallista elämäntapaa, kaupunkia ja ihmisiä. Siisti reissu ja osoitus jälleen, että kaikki kaikki toiminta erityisyksikkönuorten kanssa on asenteesta kiinni!