Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: Kymen Nuorten Asema Oy osaksi Familarin verkostoa

Familar Oy on ostanut vuonna 1991 perustetun Kymen Nuorten Asema Oy:n osakekannan 19.6.2017 toteutetussa yritysjärjestelyssä.

Kymen Nuorten Asema on sijaishuollon tarpeessa oleville nuorille tarkoitettu 7-paikkainen, nuorisopsykiatriseen hoito- ja kasvatustyön erikoistunut vaativan laitoshoidon yksikkö, joka sijaitsee Lahden ja Kouvolan puolivälissä Iitissä. Kymen Nuorten Asema tekee yhteistyötä useiden kuntien ja kaupunkien kanssa. Nuoret tulevat sijoitukseen Kymen Nuorten Asemalle pääsääntöisesti muista laitoksista tai psykiatriselta osastolta.

Yritysjärjestelyn taustalla on yli 25-vuotta yrittäjänä ja johtajana toimineen Jussi Kakkorin eläköityminen. ”Halusin löytää yritykselle uuden omistajan, joka pystyy varmistamaan, että Kymen Nuorten Aseman toiminta jatkuu ja työpaikat turvataan kovassa muutoksessa olevan toimialan myllerryksessä”, kommentoi Jussi Kakkori yritysjärjestelyä Familarin kanssa.

”Kymen Nuorten Asema täydentää Familarin palvelutarjontaa Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson suunnalla, jossa verkostoomme on tähän mennessä kuulunut ainoastaan Kouvolassa toimiva Myllykoto”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell.

Yritysjärjestely ei aiheuta muutoksia Kymen Nuorten Aseman toimintaan tai henkilöstöön. Kymen Nuorten Aseman vastuuhenkilönä jo pitkään toiminut Marko Kivioja jatkaa tehtävässään. Jussi ja Anneli Kakkori jatkavat terapiapalveluiden tuottamista itsenäisinä ammatinharjoittajina ja tekevät yhteistyötä myös Kymen Nuorten Aseman kanssa. Lisäksi työryhmää täydentämään on palkattu psykiatrinen erikoissairaanhoitaja.

Lisätietoja,

Harri Pomell

Toimitusjohtaja

Familar Oy

p. 0400 978 448