Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: La Casa Giallan toiminta jatkuu osana Familaria

Familar Oy on ostanut vuonna 1991 perustetun Terapeuttinen hoito- ja kasvuyhteisö La Casa Gialla Oy:n lastensuojeluliiketoiminnan.

La Casa Gialla on Mikkelin Korpikoskella toimiva 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö, joka on erikoistunut psykiatrisesti ja neurologisesti oireilevien nuorten hoitoon ja kasvatukseen. La Casa Giallan moniammatillisen tiimin tavoitteena on tukea nuorten eheytymistä ja sitä kautta kasvua itsenäisyyteen. Toimintaa ohjaavia arvoja ovat terapeuttisuus, perhekeskeisyys ja ammatillisuus. Pieni yksikkö sekä sitoutunut ja osaava henkilökunta mahdollistavat yksilöllisen hoidon, mikä tukee kiintymyssuhteiden syntymistä. Liiketoimintakaupan yhteydessä La Casa Giallan toiminta jatkuu ennallaan ja koko henkilöstö siirtyy Familarin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”La Casa Giallan mukaantulon myötä Familarin toiminta laajenee Etelä-Savoon, jossa emme ole vielä aiemmin paikallisesti toimineet”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell.

”Palveluntuottajiin kohdistuvat vaatimukset ja odotukset ovat lisääntyneet vuosi vuodelta merkittävästi. Osana valtakunnallista ja vakaata toimijaa La Casa Giallan toimintaedellytykset ja työpaikat saadaan turvattua parhaiten ”, toteaa La Casa Giallan perustaja ja yrittäjä Anitta Puustell. ”Familar tuntui luontevimmalta kumppanilta, jolla oli samanlainen näkemys yrityksen toiminnan jatkuvuuden ja kehittämisen suhteen”, Puustell jatkaa.

Lisätietoja:

Harri Pomell, puh. 0400 978 448

Anita Puustell, puh. 0400 720 394