Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Liikunnan tuoma hyväolo motivoi Eemelin perhetukiyksikön ohjaajia liikkumaan

Lähdimme Eemelin perhetukiyksikön tiimillä mukaan Mehiläinen liikkuu –kampanjaan, koska halusimme sitoutua liikkumiseen ja koimme sen tuovan hyvää vastapainoa työlle. Meillä on Eemelissä uusiutunut tiimi ja koemme yhteisen tekemisen tiivistävän myös työyhteisöä. Olemme todenneet kampanjan lisäävän liikkumisen iloa ja siihen on ollut helppo osallistua HeiaHeia-sovelluksella, sillä se on visuaalisesti kiva, selkeä ja helppokäyttöinen. Lisäksi sovelluksen kannustamisominaisuus motivoi koko tiimiä liikkumaan.

Tavoitteena hyvinvoinnin lisääntyminen ja ryhmähengen luominen

Tiimin tavoitteenamme on tietenkin voittaminen, vaikka se ei nyt hyvältä näytä… Oikeasti meidän tavoitteenamme on liikunnan lisääminen, jotta hyvinvointimme lisääntyy ja jaksamme työssämme paremmin. Tavoitteena on myös ryhmäytyminen ja hyvän ryhmähengen luominen.

Meitä motivoi liikunnan tuoman hyväolon ja terveyden ylläpitämisen lisäksi itsensä ylittäminen ja haastaminen sekä positiivinen ryhmäpäine. Koemme liikunnan edesauttavan ajatusten nollausta ja palautumista sekä lisäävän henkistä ja fyysistä hyvinvointia.  

Eemelissä liikutaan myös asukkaiden kanssa

Annamme aktiivisesti toisillemme kehuja ja kannustuksia HeiaHeian kautta. Kannustamme toisiamme myös syömään terveellisemmin. Meillä on työhyvinvointiin liittyen aloitettu joka toinen viikko ohjattu keppijumppa ja välillä teemme keppi- ja taukojumppaa muinakin ajankohtina.  Käymme myös yhdessä asiakkaidemme kanssa lenkkeilemässä ja liikkumassa luonnossa.

Tiimin suosituin liikuntamuoto on lenkkeily, koiran ulkoiluttaminen ja luonnossa liikkuminen. Kuntosalit ovat myös ahkerassa käytössä.

Meistä parasta liikunnassa on ajatusten nollaaminen, kunnon kehittyminen, mielialan paraneminen, vireystaso nouseminen, onnistumisen kokemukset ja oman kehityksen huomaaminen. Liikunnan myötä on ollut kiva huomata, että myös ruokailutottumukset ovat muuttuneet ja yöunet ovat olleet laadukkaampia.  Ja mikä parasta, olemme esimerkkejä meidän asiakkaillemme!

Eemelin tiimi lähettää paljon terveisiä ja kannustaa kaikkia liikkumaan, nukkumaan hyvin ja syömään terveellisesti. Olette huippuja!

Lisäksi haluamme muistuttaa, että 10 minuutin liikunta on jo 10 minuuttia enemmän, kuin sohvalla makaajalla. ?

Terveisin
​​​​​​​Eemelin perhetukiyksikön ohjaajat