Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: Havumäki yhdistyy osaksi Familaria

Familar Oy on ostanut 2.5.2018 toteutetussa kaupassa koko Pienryhmäkoti Havumäki Oy:n osakekannan.

Pienryhmäkoti Havumäki Oy on vuodesta 2007 toiminut yksityinen laadukkaita lastensuojelupalveluita tarjoava yritys. Pienryhmäkodit Havumäki, Hima ja Havukallio ovat Tuusulassa toimivia 7-paikkaisia lastensuojeluyksiköitä, joissa huolehditaan huostaanotetuista tai avohuollon tukitoimena sijoitetuista lapsista. Hyvinkäällä sijaitseva Havumäen perheyksikkö puolestaan tarjoaa perhearviointia ja -kuntoutusta sekä laitosmuotoisesti että kotiin tehtävänä perhetyönä. Perheyksikössä on myös valmius järjestää myös tuettuja ja valvottuja tapaamisia. Havumäen vahvuus on ammattitaitoinen henkilöstö, joista pääosalla on pohjakoulutuksena sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto.

Osakekauppa ei vaikuta Havumäen henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien Havumäen perustaja Jaana Kollanus.

”Havumäen kodinomaiset sijaishuollon yksiköt täydentävät erinomaisesti Familarin tarjontaa Etelä-Suomessa”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Havumäen ympärivuorokautisessa perheyksikössä on tehty paljon työtä perhearvioinnissa ja -kuntoutuksessa käytettävien työmenetelmien käyttöönotossa. Tarkoituksemme on jatkaa perhekuntoutuksen palveluiden kehitystyötä yhdessä Havumäen perustaja Jaana Kollanuksen kanssa”, jatkaa Pomell.

”Yhdessä Havumäen osakkaiden kesken totesimme, että tässä kohtaa yrityksen kehityskaarta on oikea hetki saada jatkajaksi isompi toimija”, kommentoi Havumäen perustaja Jaana Kollanus. ”Meille oli tärkeää, että yrityksen toiminta jatkuu vakaana ja laadukkaana ja uskomme, että Familar oli tähän paras vaihtoehto”, toteaa Kollanus.

Familarin väki toivottaa Havumäen tervetulleeksi mukaan porukkaan!! : ))