Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: Jatkopolut yhdistyy osaksi Familaria

Familar Oy on ostanut 9.4.2018 toteutetussa kaupassa koko Jatkopolut Oy:n osakekannan.

Jatkopolut Oy on kuopiolainen vuonna 2007 perustettu lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita tuottava yritys. Jatkopoluilla on toimipisteet Kuopiossa ja Varkaudessa, joista käsin avopalveluita tarjotaan koko Itä-Suomen alueella. Jatkopolkujen sijaishuollon yksiköt Nuortenkoti Polku, Nuortenkoti Pysäkki sekä Perhekuntoutusyksikkö Hermanni sijaitsevat Kuopiossa. Tammikuussa 2018 avattu Nuortenkoti Etappi toimii Janakkalassa. Jatkopoluilla työskentelee noin 70 työntekijän suuruinen moniammatillinen henkilökunta. Toiminnan perustana ovat alusta lähtien olleet henkilökunnan korkeatasoinen koulutus ja ammatillisuus, paikallinen tuntemus ja laaja yhteistyöverkosto.

Osakekauppa ei vaikuta Jatkopolkujen henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien Jatkopolkujen perustajat Tommi Laitinen ja Tommi Holopainen.

”Jatkopolut on toimija, jonka henkilöstöllä on vahva osaaminen erityisesti päihde- ja huumenuorten sijaishuoltopalveluiden tuottamisesta useassa eri yksikössä. Olemme erityisen tyytyväisiä, että saamme Familariin tämän puolen osaamista, koska tarve näyttää lisääntyvän kovaa vauhtia”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Jatkopolut on tehnyt myös erittäin hyvää työtä avopalveluiden saralla, jossa uskomme yhdessä pystyvämme jatkossa tarjoamaan entistä monipuolisempia ja vaikuttavampia palveluita asiakkaillemme”, jatkaa Pomell.

”Olemme tyytyväisiä, että pääsemme jatkamaan laadukasta työtä johtavan lastensuojelupalveluiden tuottajan mukana. Yhdessä olemme vahvempia tarjoamaan monipuolisia lastensuojelupalveluita valtakunnallisesti”, toteaa Jatkopolkujen perustaja Tommi Laitinen.

”Yrityskauppa oli toivottu jatkumo Jatkopolut Oy:lle. Haluamme kiittää kaikkia työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme menneistä vuosista ja toivomme tiiviin yhteistyön jatkuvan lastensuojelun muuttuvassa toimintaympäristössä myös jatkossa” kommentoi Tommi Holopainen, joka on toinen yhtiön perustajista.

Familarin porukka toivottaa Jatkopolut lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoja,

Harri Pomell, toimitusjohtaja Familar Oy puh. 0400 978 448

Tommi Holopainen, johtaja Jatkopolut Oy puh. 040 594 7611

Tommi Laitinen, johtaja Jatkopolut Oy puh. 040 830 9429