Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: Sosiaalipalvelut Jyväsharju Oy yhdistyy osaksi Familaria

Familar Oy on ostanut 1.4.2019 toteutetussa kaupassa Sosiaalipalvelut Jyväsharju Oy:n osakekannan.

Sosiaalipalvelut Jyväsharju Oy on 2015 perustettu yhtiö, joka tuottaa lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikköhoitoa Katajarinne-yksikössä Jyväskylän Mäyrämäessä. Katajarinteen erityisosaamisalueita ovat 8-13- vuotiaiden lasten psykososiaaliset haasteet, psyykkinen oireilu sekä vuorovaikutuksen pulmat. Katajarinteessä työskentelee yhdeksän vakituisen työntekijän moniammatillinen henkilökunta. Ohjaajat ovat sosiaalialan tutkinnon suorittaneita tai psykiatrisia sairaanhoitajia ja suurimmalla osalla on vähintään amk-tasoinen tutkinto.

Osakekauppa ei vaikuta henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien yksikön johtaja Hannu Kettunen.

”Familar ei ole aiemmin tuottanut sijaishuollon palveluita Keski-Suomessa. Laadukkaista palveluista ja henkilöstön vahvasta osaamisesta tunnetun Katajarinteen saaminen mukaan Familarin verkostoon tukee tavoitettamme olla monipuolinen ja luotettava kuntien yhteistyökumppani kaikkien maakuntien alueella”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Tällä hetkellä tuotamme Jyväskylässä tuetun asumisen ja avohuollon palveluita ja Katajarinteen mukaantulo monipuolistaa palveluvalikoimaamme Keski-Suomessa”, jatkaa Pomell.

”Familar vahvana toimijana on luonteva jatkaja työllemme Katajarinteessä ja Familarin alaisuudessa Katajarinteellä on entistä paremmat mahdollisuudet kehittää moderneja lastensuojelun laitoshuollon palveluita. ”, toteaa Sosiaalipalvelut Jyväsharju Oy:n toinen perustaja ja yrittäjä Tommi Puhakka.

Familar toivottaa koko Katajarinteen poppoon tervetulleeksi : )

Lisätietoja

Harri Pomell, toimitusjohtaja Familar Oy puh. 0400 978 448