Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Haluatko osaksi Espoon Siilimäen tiimiä?

Siilimäen tiimiin, Espooseen, etsitään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon omaavaa vahvistusta.

Innostutko uusista asioista ja työskentelyotteessasi näkyy empaattisuus? Koetko jokaisen arjen kohtaamisen olevan lapselle tärkeä ja lasten hyvinvoinnin olevan lähellä sydäntäsi? Haluaisitko luoda lapsille korjaavia kokemuksia turvallisena aikuisena? Haluaisitko työskennellä merkityksellisessä työssä osana meidän huipputiimiämme? Jos vastasit kyllä, älä edes epäröi lähettää hakemusta.

Odotamme sinulta vahvaa tavoitteellista, suunnitelmallista ja ammatillista työotetta sekä kykyä työskennellä haastavalla, mutta paljon antavalla lastensuojelun työkentällä. Mikäli sinulla on osaamista lastensuojelusta, psykiatriasta, neuropsykiatriasta tai päihdetyön saralta, lisäämme ison plussan nimesi perään. Plussaa on myös mahdollinen kokemus traumatisoituneiden ja psyykkisesti oireilevien lasten kanssa työskentelystä. 

Työskentelymme perustuu yksikköömme sijoitettujen lasten yksilölliseen hoitoon ja kasvatukseen, hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen tukemiseen sekä hyvien arvojen mukaiseen kohteluun. Työskentelymme lasten kanssa pohjautuu dialogiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Teoreettisena pääviitekehyksenämme on dialoginen työote, jolla tarkoitetaan tasavertaista keskustelua (minä-sinä suhde) ja ohjausta, prosessia, jossa annetaan, saadaan ja tuotetaan yhdessä jotain arvokasta.