Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

”Tehdään yhdessä elämää.”

Päivätoiminta on Raussilan osasto Etapille sijoitetuille lapsille suunnattua osallistavaa ja kuntouttavaa toimintaa. Päivätoiminnan kehittämisessä on otettu huomioon lasten mielipiteet ja toiveet.

Päivätoimintaan kuuluu myös neljä kertaa vuodessa järjestettävä retkipäivä, joka suunnitellaan lasten kanssa yhdessä. Retken tarkoitus, aikataulu ja ruokailut suunnitellaan yhdessä lapsia osallistaen. Keväällä 2023 kävimme lasten kanssa Hämeenlinnassa. Retkipäivät lisäävät yhteisöllisyyttä ja vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

”Huomaa Hyvä!”

Päivätoiminta perustuu positiiviseen pedagogiikkaan, jonka keskiössä on lapsen potentiaalin, vahvuuksien ja kyvykkyyksien löytäminen ja näiden positiivisten ominaisuuksien vahvistaminen. Pyrimme antamaan lapsille päivittäin positiivista palautetta toiminnastaan. Kun huomaamme lapsissa hyvän, alkavat he huomaamaan ja uskomaan siihen itsekin. Uskomme vahvasti siihen, että ihminen kykenee oppimaan uutta.😊