Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Avopalvelut Pirkanmaa

Pirkanmaa
Pirkanmaa2
Pirkanmaa7
Pirkanmaa5
PlayPause
previous arrow
next arrow

Yleisesittely

Pirkanmaan avopalveluiden työskentelyssä korostuu osallisuus ja aito kohtaaminen.

Työskentelymme kulmakivinä pidämme luottamuksellisen suhteen luomista ja asiakkaan rinnalla kulkemista. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija, jolloin meidän tehtävänämme on tukea häntä omiin tavoitteisiinsa pääsemisessä. Luottamuksellinen ilmapiiri mahdollistaa yhteisen pohdinnan sekä haastavienkin asioiden käsittelyn turvallisesti. Tavoitteisiin pääsemiseen tarvitaan asiakkaan omien voimavarojen ja toimintakyvyn vahvistamista. Pidämme tärkeänä avointa yhteistyötä asiakkaan lähiverkoston ja yhteistyötahojen kanssa.

Henkilökunta

Pirkanmaan avopalvelut on monipuolisesti sosiaalialan kentällä toimiva yksikkö, täynnä alansa vahvoja ja idearikkaita ammattilaisia. Tiimillämme on erityisosaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä traumatyöskentelystä. Työryhmästä löytyy myös Nepsy- ja Nuotti-valmentajia.

Pidämme tärkeänä kehittää toimintaamme. Tästä on seurannut hienosti toimivia käytänteitä ja palvelutuotteiden kehittymistä. Erityisesti olemme tunnettuja luonto- ja eläinavusteisuudesta, isätyöskentelystä sekä itsenäistyvien nuorten kanssa tehtävästä työstä. Olemme mm. kehittäneet Itsenäistyvien nuorten verkkovalmennuksen Oma Mehiläiseen.

Palvelumme