Havumäen perheyksikkö

Havumäen perheyksikkö tarjoaa laitosmuotoista perhekuntoutusta ja –arviointia.  Yksikkö toimii ympärivuorokautisesti.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Yleisesittely

Yksikössä tapahtuvassa perhearvioinnissa ja -kuntoutuksessa on kyse tavoitteellisesta jaksosta, jonka aikana perheen kanssa työskennellään yhteisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Toiminta-ajatus

Yksikössä tapahtuvassa perhearvioinnissa ja -kuntoutuksessa on kyse tavoitteellisesta jaksosta, jonka aikana perheen kanssa työskennellään yhteisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Perheyksikössä tarkoituksena on auttaa perheitä voimaan hyvin ja asiakkaat kohdataan kokonaisvaltaisesti oman elämänsä asiantuntijoina.  Perheyksikön arvot ovat toivo, eheytyminen, sitoutuminen, luottamus ja turvallisuus. Nämä kiteytyvät motoksi: ”Sinnikkäät toivon ammattilaiset yhdessä elämää tutkimassa ja oppimassa”

Arki meillä

Perheet elävät yksikössämme mahdollisimman tavallista lapsiperheen arkea. Samalla työskennellään eri kokoonpanoissa (koko perhe, lapset ja aikuiset). Henkilökuntaa perheyksikössä on paikalla ympärivuorokautisesti, myös viikonloppuisin. Perheyksikössä tarkoituksena on auttaa perheitä voimaan hyvin ja asiakkaat kohdataan kokonaisvaltaisesti oman elämänsä asiantuntijoina.  
Asiakkaalla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa yhteisiin asioihin viikoittaisessa yhteisön kokouksessa.

Tilat ja ympäristö

Havumäen Perheyksikkö sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Hyvinkäällä, reilun kilometrin päässä keskustasta.

Henkilökunta

Meillä työskentelee moniammatillinen ja työstään innostunut henkilökunta. Henkilöstöä valitessamme olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota vankkaan osaamiseen ja kypsään aikuisuuteen. Perheyksikössä työntekijöillä on vahvaa menetelmäosaaamista  ja terapeuttinen ote työhön.