Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

TIEDOTE: Tahtokodit yhdistyy osaksi Familaria

Familar Oy on ostanut 1.9.2018 toteutetussa kaupassa koko Tahtokodit Oy:n ja sen tytäryhtiöiden osakekannan. 

Tahtokodit on helmikuussa 2017 muodostettu lastensuojelupalveluiden tuottaja, johon kuuluvat Sosiaalipalvelut Leenala Haapajärvellä, Simikaari Ylivieskassa, Jussin kodit Oulussa ja Sosiaalipalvelut Jussila Alavieskassa. Tahtokotien ydinosaamisaluetta ovat eritasoiset lastensuojelun laitospalvelut, mutta yhtiö tuottaa myös avohuollon palveluita. Tahtokodeilla työskentelee noin 70 työntekijän suuruinen moniammatillinen henkilökunta.

Osakekauppa ei vaikuta Tahtokotien henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien yrittäjinä toimineet Petri Huhtala ja Janne Pohjola.

”Tahtokotien mukaan tulon myötä Familar pystyy tarjoamaan entistä monipuolisempia lastensuojelupalveluita myös Pohjois-Pohjanmaalla, jossa meillä on aiemmin ollut ainoastaan Leivokoti Muhoksella”, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell. ”Tavoitteenamme on jatkossa kehittää ja laajentaa palveluvalikoimaa yhdessä Tahtokotien entisten yrittäjien ja henkilöstön kanssa”, jatkaa Pomell.

”Kaksi eteenpäin pyrkivää toimijaa löysi toisensa. Yhdessä pystymme paremmin vastaamaan alati muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin ja turvaamaan laadukkaiden lastensuojelupalveluiden saatavuuden myös Pohjois-Pohjanmaan alueella”, toteaa Tahtokotien perustaja Petri Huhtala.

Tahtokotien toinen perustaja Janne Pohjola kommentoi yritysjärjestelyä seuraavasti: ”Yrityksen kasvettua nykyiseen kokoluokkaan, oli luontevaa liittyä osaksi valtakunnallisen toimijan verkostoa. Olemme tyytyväisiä päästessämme osaksi Familarin laadukkaita ja monipuolisia lastensuojelupalveluita”.

Lisätietoja 

Harri Pomell, toimitusjohtaja Familar Oy puh. 0400 978 448

Petri Huhtala, johtaja Tahtokodit Oy puh. 044 0483019