Siirry suoraan sisältöön
Voit olla kaikissa laitoshoidon paikkakyselyihin liittyvissä asioissa yhteydessä Hanna-Riikka Räsäseen p. 040 125 6109 tai suoraan yksiköihimme!

Avopalvelut Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan avopalvelut tukevat ja edistävät lasten, nuorten ja perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia heidän omassa toimintaympäristössään. Tavoitteena voi olla sekä fyysisen, psyykkisen että sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja kehittäminen.

kuva 1 P-Pohjanmaa-3-23-748-351-1547727650
kuva 2 P-Pohjanmaa-0-1-751-352-1547727705
jalkapallo_JPG-0-121-751-349-1547727737
PlayPause
previous arrow
next arrow

Yleisesittely

Pohjois-Pohjanmaan avopalveluissa toimii motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimi, joka pystyy monipuolisesti vastaamaan perheiden, lasten sekä nuorten tuen tarpeisiin. Tiimissämme on erityisosaamista mielenterveys-, vakauttamis-, ja päihdetyöstä. Usealla työntekijällä on neuropsykiatrinen valmentaja pätevyys.

Työskentely on tavoitteellista ja säännöllisesti arvioitavaa. Tavoitteet, suunnitelmat ja arviointi tehdään yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa. Työn suunnittelussa ja arvioinnissa tukee moniammatillinen työryhmä. Työtä tehdään joko omaohjaajatyönä tai työparityönä.

Työskentelyn keskiössä on asiakkaan aito kohtaaminen. Pyrimme turvalliseen ja luottamukselliseen yhteystyöhön, joka vahvistaa asiakkaan jo olemassa olevia voimavaroja.

Henkilökunta

Innostuneessa ja motivoituneessa tiimissämme työskentelee sosionomeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja yhteisöpedagogi.

Avopalveluiden työntekijöillä on vahva kokemus perheiden kanssa tehdystä työstä, mielenterveyskuntoutuksesta ja jälkihuollosta.

Tiimistä löytyy useampia neuropsykiatrisia valmentajia sekä seksuaalineuvoja. Muita lisäkoulutuksia: julkisen sektorin perheterapia koulutus, dialoginen ohjaus, vakauttava työ, motivoiva haastattelu, mielenterveystyön ja päihdetyön lisäkoulutuksia, DKT, psykoterapeuttiset perusvalmiudet, perhearviointi. Työntekijät kehittävät jatkuvasti osaamistaan ja tälläkin hetkellä on käynnissä lisä- ja erikoistumiskoulutuksia.

Palvelumme